Bindekveld i butikken

Onsdag kveld arrangerte vi bindekveld i butikken. En uhøytidelig invitasjon hvor alle kunne ta med seg bindestikka og binde fluer, eller bare stikke innom for å skue kreasjonene og slå av en hyggelig prat. En trivelig kveld med vaffel, kaffeprat og fluebinding. Rett og slett.

 Noen av gutta som var tilstede. Fra venstre Patrick Gimmestad Emblem, Thomas Knutsen og sjefen selv, Jan Sakshaug.

Flere kom innom og var skuelystne, noe som vi selvfølgelig setter stor pris på. Fluebinding er en fantastisk form for håndarbeid og en spire for kreativitet. Og ikke minst er det en fin måte å korte ned ventetida noe for oss som går og venter endeløst på at sesongen skal komme igang igjen.

Noen sier ”rett fra stikka”, Thomas sier ”rett fra hånda”. En strøken versjon av The Black Ranger, bundet på en Partridge Bartleet Blind eye CS10/3 i størrelse 4/0.

Ekstra trivelig var det at den yngre garde også var representert rundt bordet. Dog uten bindestikke, vedkommende bandt simpelthen flua i hånda. Utrolig fascinerende og ikke minst gledelig at de unge holder de virkelig gamle tradisjonene i hevd.

Vi håper og tror dette skal bli en fast greie, ihvertfall nå frem til sesongen braker løs. Om du er i startgropa, går rundt og fabler om at dette kanskje er noe for deg, eller om du har holdt på å tvinne fluer en stund; alle er hjertelig velkomne! 

Og skulle du mangle noe, så har vi ett stort sortiment innenfor det meste hva fluebinding angår. Ta turen innom for en hyggelig prat og handel neste gang du er i nærheten.

Det blir flere slike kvelder fremover, så følg med på Facebook-siden vår og Instagram.

Snakkes neste gang!